O NAMA

O COLORADU

„Deca su ukras sveta“, a mi u Coloradu verujemo da su najveće blago koje ova planeta poseduje. U našoj predškolskoj ustanovi dete je mali čovek sa svojim pravima, bogatim potencijalom i talentima koje nosi u sebi, obavezama kao sva velika deca, maštom kao svi mali ljudi. Ljubav prema ovom lepom, ali i izuzetno zahtevnom pozivu motivisala je Mariju da pokrene projekat Colorado i napravi dečiju oazu. Njena ideja je da to bude predškolska ustanova sa kvalitetnim uslovima, sadržajima i programima za decu, koji će podstaći dečiju radoznalost i želju da dalje uče: „Velika zajednica koju čine deca i visoko motivisane, obrazovane osobe, koje veliku pažnju poklanjaju negovanju i uvažavanju porodičnih i kulturnih vrednosti, uz učenje dece toleranciji i lepom ponašanju“.

Naše vrednosti, kao puzzle, čine Colorado predškolsku ustanovu mestom gde svi zajedno rastemo kada stvaramo i maštamo. Cilj svih nas je da najlepše uspomene i prave vrednosti naši mališani ponesu sa sobom.

Carstvo mašte
Otvorenost za ideje
Lepota prirode koju treba čuvati
Osećanja koja negujemo za drugare, mamu i tatu
Različitost koju uvažavamo
Afiniteti i talenti koje negujemo
Drugarstvo
Obrazovanje i stalno usavršavanje svih nas

NAŠ KRAJ

Veliku prednost naše predškolske ustanove Colorado čini miran, zelenilom bogat kraj, koji je zaštićen od buke, saobraćaja. Blaga visina pruža divan pogled na Dunav i vazduh kojim se ovaj kraj može pohvaliti.

ŠTA NAS IZDVAJA

Značajna površina od preko 300m2 naše predškolske ustanove takođe pokazuje da je komfor naših mališana u svakom trenutku naš imperativ. Kuću obezbeđuju najveće mere sigurnosne i protivpožarne zaštite. Ovakav prostor omogućio nam je da imamo posebne prostorije koje se retko gde mogu naći, kao što su medicinska soba za izolaciju bolesne dece, sanitetske potrebe i rad pedijatra i stomatologa, prilikom njihovih poseta Coloradu. Tu je i prostorija za odmor osoblja. Komforan prostor nam je omogućio da imamo posebno prilagođena 4 dečija toaleta za uzrast naših mališana, na svakom spratu i poseban toalet za odrasle. Sopstveno grejanje i klimatizacija kuće takođe je bitna prednost. Ono što deca najviše vole u Coloradu je njegovo veliko dvorište, od oko 100m2 koje deci pruža idealno mesto za sve vrste dečijih sportova i igara na otvorenom. Čist vazduh i igra je njihov svet u ovom uzrastu.

Ovakvi kapaciteti naše predškolske ustanove daju nam mogućnost da cene naših usluga prilagodimo nivou državnih predškolskih ustanova, dok je kvalitet u značajnoj prednosti.

Colorado predškolska ustanova radi tokom cele godine, svakog radnog dana od 7h do 18h, izuzev u vreme državnih i verskih praznika. Organizovana je za celodnevni boravak deteta, uvažavajući potrebe dece, porodica, zaposlenih roditelja, kao i lokalne zajednice.